Skip to content
Politică

Mircea Geoană, atac indirect la Dragnea și Ghiță. Ce spune despre noul tandem de la vârful PSD

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, a reacționat pe o pagină de socializare cu privire la anunțul lui Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea, conform căruia își vor depune candidatura în tandem pentru șefia PSD la Congresul din februarie 2015.

Geoană se arată rezervat în ceea ce privește orice fel de discuție privind șefia PSD făcut în acest moment și explică ”că nu face bine”. În același timp, fostul prezidențiabil social democrat își exprimă dorința că cei din conducerea actuală a PSD vor înțelege inportunitatea unor astfel de discuții, în această perioadă.

”Așa cum am spus și ieri, cred că trebuie să ne concentrăm cu toții în aceste ultime săptămâni de campanie pe câștigarea alegerilor prezidențiale. Orice discuție, extrem de necesară de altfel, despre viitoarea conducere a PSD și componența viitorului guvern, trebuie lăsată pentru după 16 noiembrie! Orice discuție purtată acum nu ne face bine. Și sunt convins că cei din conducerea PSD de acum înțeleg acest lucru. Cu Victor Ponta la Cotroceni, partidul va ști să-și aleagă cea mai bună nouă conducere și să propună un guvern competitiv”, punctează Geoană pe o pagină de socializare.

2 comentarii la “Mircea Geoană, atac indirect la Dragnea și Ghiță. Ce spune despre noul tandem de la vârful PSD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *