Skip to content
Politică

Mircea Geoană, despre perioada de valabilitate a partidelor din România

Cu ocazia deschiderii sediului filialei județene a PSRO Giurgiu, președintele partidului, Mircea Geoană, a declarat că orice partid politic are o perioadă de valabilitate și partidele tradiționale din România au ajuns la termenul de expirare, de aceea este nevoie de un suflu nou pe scena politică.

Orice partid are o perioadă de valabilitate și partidele tradiționale din România, în general, și PSD-ul lui Ponta, în particular, au ajuns la acest termen de expirare. E nevoie de suflu nou pe scena politică românească, de un partid construit diferit. PSRO are un proiect frumos, un proiect important, necesar pentru România, pentru județul Giurgiu și, în special, pentru democrație. Suntem un partid care răspunde așteptărilor și nevoilor de astăzi și de mâine ale cetățenilor României.

Din păcate, PSD sub conducerea lui Victor Ponta s-a dus extrem de mult către dreapta, politica guvernamentală pe care acesta o face e o politică care sprijină marele capital și defavorizează salariații și oamenii care câștigă din muncă, defavorizează capitalul românesc în favoarea capitalului străin, de aceea se simțea nevoia unui partid social care să răspundă nevoilor de dreptate socială, care sunt uriașe în România și nu mai puțin aici, la Giurgiu”, a spus Mircea Geoană, citat de agerpres.ro

El spune că partidul pe care îl conduce este un partid cu un proiect românesc, în sensul de patriotism economic, de apărare a demnității și intereselor țării noastre, ale românilor din țară și din străinătate.

Mircea Geoană susține că partidul pe care îl conduce va fi unul democratic, în care fiecare persoană este respectată. „Nu mai merge să desemnăm oameni în funcții de demnitate publică locală sau națională pur și simplu pentru că au un carnet de partid, trebuie să fie profesionist, să fie meseriaș în meseria respectivă.

Acesta este crezul nostru, că România va putea fi dusă mai departe de profesioniști și este un lucru pe care îl vom promova ca politică a partidului nostru, un partid deschis către cetățeni. Partidele tradiționale s-au închis, un grup de lideri locali sau naționali închid ușile partidului, nelăsând partidele să respire către cetățeni, către societate, să își tragă seva de identitate din relația cu cetățenii”, a mai declarat liderul PSRO.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *