Skip to content
Politică

Mircea Geoană dezvăluie principala cauză a pierderii alegerilor

Mircea Geoană a ieșit la atac după excluderea din partid, făcând o serie de acuzații la adresa liderilor PSD. Acesta a oferit și propria sa explicație pentru eșecul din 16 noiembrie.

În opinia fostului președinte al PSD, principala cauză pentru care care PSD a pierdut alegerile a fost organizarea votului din diaspora.

„Principala cauza pentru care am pierdut fost modul in care votul in diaspora a fost organizat. Ceea ce a declansat acea revolutie pe retele de socializare a fost dat de organizara votului in diaspora”, a declarat Mircea Geoană.

În opinia lui Mircea Geoană, resposabil pentru această situație a fost Victor Ponta, în complicitate cu Titus Corlățean, pe care i-a acuzat ca au ales in mod deliberat sa nu suplimenteze numarul de sectii de votare.

„Domnul Ponta este vinovatul responsabil, iar Corlatean complicele său. Au pastrat numarul global de sectii de vot, dar le-au modificat dand mai putine sectii in comunitatile mari de romani si decis in mod deliberat ca nici macar in turul doi sa nu fie facute sectii de vot in strainatate”, a acuzat Geoană.

Mircea Geoană a dezvăluit și care a fost sfatul său pentru conducerea PSD la CExN de joi.

„Domnul Ponta sa fi facut un pas in spate de la presedintia partidului si sa ramana la guvern si domnul Dragnea sa faca un pas inapoi din guvern si sa vina la partid”, a fost sfatul lui Geoană pentru liderii partidului.

1 comentariu la “Mircea Geoană dezvăluie principala cauză a pierderii alegerilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *