Mircea Geoană insistă cu gafele: Am fost clasă de băieți, erau mulți copii… pe vremea aia erau decrețeii în acțiune

Sursa foto: Facebook/ Mircea Geoană
Candidat independent la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană vrea să fie decreţel cu orice preţ, deşi a avut ghinionul să rateze cu câţiva ani decretul care i-ar fi acordat acest statut.
Mircea Geoană, candidat în cursa pentru alegerile prezidențiale și fost secretar general adjunct al NATO, a comis recent o nouă gafă: S-a autointitulat „decrețel”, făcând referire la generația născută după controversatul decret din 1966, prin care regimul lui Nicolae Ceaușescu a interzis avorturile. Doar că Geoană s-a născut în 1958, cu opt ani înainte de semnarea decretului.
Toată clasa politică şi toată presa a semnalat decalajul de memorie al lui Mircea Geoană, dar acesta a repetat gafa şi miercuri seară, la Antena 3, când şi-a povestit viaţa de adolescent în Colegiul Sfantul Sava.Lasconi, ironii la adresa lui Mircea Geoană: E uşor să-l scoţi pe domnul Geoană din PSD, e greu să scoţi PSD-ul din domnul Geoană
„Aici este locul care pe mine m-a făcut om. Cântam la bas în orchestra rock a liceului”, a mai spus Geoană care a mărturisit că prima amintire de la liceu este că a fost eliminat.
„Am fost eliminat de câteva ori că eram, eram poznaşi. Am fost clasă de băieți, erau mulți copii… pe vremea aia erau decrețeii în acțiune. Liceul era de meritocratic, era pe bune, pe toceală. Am intrat cu 9,40 şi am terminat binişor.
Dar a fost adolescența și atunci noi ne revoltam. Liceul era destul de strict, totuși liceu cu tradiție multă și profesori excepționali, dar au fost ani fantastici. Erau anii în care România era puțin deschisă. Aveam discuri de muzică occidentală. Era închiderea perioadei de deschidere și a fost fantastic”, a spus Mircea Geoană.
„Decreţelul” Geoană, gafe în cascadă. Victor Ciutacu: „Pe ăsta trebuie doar să-l lași să vorbească, să nu-l încurci”

În continuare el a povestit şi momentul când s-a îndrăgostit în perioada de liceului.  „Eram frumușel, în sensul că eram în echipa de baschet, echipa de fotbal, foarte sportiv, dar cam timiduț cu fetele, trebuie să recunosc. Am făcut curte unei fete de la a clasa a I-a… înaltă, frumoasă. Era din Giulești și îmi aduc aminte că mergeam pe jos în Giulești să-i fac curte fetei, dar fără succes”, a spus Mircea Geoană.

De asemenea el a subliniat că a primit o şcoală fantastic de bună, dar că mai şi chiulea şi mai „sărea şi gardul” în partea cealaltă. Pentru că aici am primit școală fantastic de bună, cu toate nebuniile adolescenței și cu ce făceam noi și sport și mai chiuleam și mai săream gardul pe partea ailaltă”, a mai spus Mircea Geoană.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: