Skip to content
Politică

Mircea Ionescu Quintus, mesaj către electorat: ”Este în interesul românilor să ajungă în fruntea țării un om în care să aibă toți încredere”

Mircea Ionescu Quintus, președinte de onoare al PNL, a votat, duminică, pentru „cel mai vrednic şi mai serios” dintre candidaţi, deoarece „este în interesul românilor ca în fruntea țării să ajungă un om în care să aibă cu toții încredere, care să se împrăștie în inimile lor”.

„Astăzi am exprimat votul nostru în favoarea celui care după părerea noastră este cel mai vrednic, cel mai serios, cel mai cinstit dintre candidaţi. (…) Este în interesul românilor să aşezăm în fruntea ţării un om în care să avem toţi încredere, care să se împrăştie în inimile tuturor românilor, pentru că, dacă noi care suntem spre sfârşitul trăirii, mai avem această speranţă, mă gândesc la cei tineri care au dreptul şi merită să trăiască într-o ţară bună”, a declarat, duminică, după ce a ieșit de la urne, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus, potrivit Agerpres.

3 comentarii la “Mircea Ionescu Quintus, mesaj către electorat: ”Este în interesul românilor să ajungă în fruntea țării un om în care să aibă toți încredere”

  1. Daca am trait sa-l vad pe Quintus votand alaturi de Basescu, inseamna ca liberalismul romanesc mai are o singura sansa, Calin Popescu Tariceanu !!!

  2. Liberalismu romanesc a murit in momentul in care PDL a pus mana pe acest partid istoric. Sper ca Tariceanu sa mai poata salva ce se poate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *