Skip to content
Sport

Mircea Lucescu explică de ce nu a plecat de la Dinamo Kiev: Cineva trebuie să fie alături de jucători

Facebook/Lucescu Mircea

Tehnicianul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat joi seară, după meciul cu AEK Larnaca, scor 0-1, din grupele Ligii Europa, că s-a gândit la un moment dat să părăsească gruparea ucraineană. “Dar cineva trebuie să fie cu jucătorii şi să îi ajute în această perioadă dificilă”, a adăugat el.

Întrebat dacă s-a schimbat situaţia după ce, după meciul cu Dnipro-1 a spus este posibil să părăsească echipa Dinamo Kiev, Lucescu a răspuns: “Este o întrebare dificilă, situaţia este dură. La un moment dat chiar m-am gândit la asta. Dar cineva trebuie să fie cu jucătorii şi să îi ajute în această perioadă dificilă. Trebuie să ne concentrăm pe campionatul intern şi pe Liga Europa. După cum am spus înainte de meci, nu avem un looc permament în acest moment, nu jucăm acasă, călătorim zile întregi în condiţiile în care familiile jucătorilor sunt împrăştiate prin Europaa. Jucătorii nu se pot concentra pe fotbal. Dar trebuie să trecem peste asta”.

În ceea ce priveşte partida cu Larnaca, Mircea Lucescu a declarat că echipa sa a avut un gol anulat pe nedrept. “Am dominat, în special în repriza a doua, şi am făcut de fapt un joc bun. Ne-a lipsit ultima pasă. Greşelile noastre nu sunt legate de pricepere sau tactică, ci vin pe fond psihic. De aceea am început meciul prost şi am primit repede gol. Din nefericire golul nostru a fost anulat deşi, din câte am văzut, nu a fost ofsaid. Chiar şi VAR mai greşeşte”, informează news.ro.

Echipa Dinamo Kiev a fost învinsă, joi seară, la Cracovia, cu scorul de 1-0, de AEK Larnaca, într-un meci din grupa B a Ligii Europa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *