Skip to content
Politică

Mircea Negulescu și Andreea Cosma, audiați la Parchetul General

ph-online.ro
" "

Fostul procuror Mircea Negulescu (zis „Portocală”) și deputatul PSD Andreea Cosma au sosit luni dimineață ca să fie audiați la Parchetul General.

„Am venit să depun niște acte”, a spus Negulescu în fața jurnaliștilor, citat de DCnews.

" "
" "

Este vorba despre dosarul în care Andreea Cosma a depus împotriva lui Mircea Negulescu o plângere penală pentru sustragere şi distrugere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

„Am venit în calitate de parte vătămată. Mă prevalez de Codul de procedură penală şi vreau să fac o cerere să consult dosarul. Am impresia că s-a aşternut o linişte. (…) Sunt 14 plângeri penale (…) cu privire la aceleaşi persoane. Eu am plângerea mea. Ştiu că şi fratele meu a făcut săptămâna trecută o cerere pentru consultare dosar. Vrem să vedem ce s-a mai întâmplat. Eu chiar mă grăbesc. Întrucât CSM a suspendat cercetarea disciplinară, tocmai pentru ca Parchetul General să continue cercetările, aşa că vreau să văd ce s-a întâmplat. Este dreptul meu”, a afirmat fiica lui Mircea Cosma, citată de Agerpres. Ea a sosit la PICCJ cu câteva ore înaintea lui Negulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *