Skip to content
Sport

Mircea Rednic: Tot la Strâmbu’ aţi ajuns. Eu nu am avut noroc de echipă care să poată fi antrenată de Ray Charles

Antrenorul Mircea Rednic, poreclit Strâmbu’, din cauza schimărilor dese de atitudine, a fost numit principal la Dinamo, pentru a patra oară în cariera sa. Tehnicianul promite că Dinamo va juca în play-off chiar dacă nu beneficiază de o echipă cu buget mare şi jucători valoroşi astfel încât să poată fi pregătită şi de Ray Charles sau Stevie Wonder.

“Prefer să fiu un om fără demnitate sau fără onoare, cum s-a zis, şi să vin să ajut clubul într-o situaţie complicată. Eu cred că nu e vorba de onoare ci de respect faţă de un club care mi-a dat atâtea satisfacţii. Am văzut duşmanii cu se bucurau că Dinamo va retrograda. Dinamo nu va retrograda, Dinamo va juca în play-off. Eu nu am avut niciodată norocul să prind o echipă cu buget de 50 de milioane şi cu lotul făcut şi să poţi să-i chemi antrenori pe Stevie Wonder şi Ray Charles. Orice poţi să spui despre Rednic, dar că nu e antrenor, chiar mă deranjează”, a spus Rednic în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Rednic a comentat şi convicarea lui Gabriel Tamaş la echipa naţională, care a fost eliminat în minutul 45 al meciului cu Serbia: “A venit Tamaş la naţională, mai trebuie să vină Lupescu acum, Dudu Georgescu şi avem echipă care s-a calificat. Eu nu mai pot, săracul de mine, pentru că sunt operat la ambii genunchi”.

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo un contract valabil pentru următorii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *