Skip to content
Politică

Mircea Rosca lamureste discutiile private aparute in presa: „Mi-a fost violat contul de Facebook”

" "

Dupa ce vineri seara, de pe contul de Facebook al deputatului Mircea Rosca s-au extras conversatii private care ulterior au fost trimise presei de pe o adresa denumita „Rosca Penalul”, deputatul PNL a anuntat printr-o postare ca i-a fost „violat contul de facebook si 24 de ore s-a aflat in posesia infractorilor, care si-au permis sa posteze” in numele sau.

Deputatul a multumit sprijinului DIICOT care l-au indrumat spre rezolvarea problemei, mentionand ca, desi a recuperat contul, primeste in continuare „mesaje amenintatoare si defaimatoare”.

" "
" "

Mircea Rosca promite celor „aproximativ 5000 de prieteni” de pe Facebook ca ii va tine la curent cu rezultatul anchetei.

Dragi prieteni! Ma simt nevoit sa va informez ca am trecut in ultimele aprox 48 de ore, printr.o situatie extrem de neplacuta.Noaptea trecuta mi.a fost violat contul de facebook si 24 de ore s.a aflat in posesia infractorilor ,care si.au permis sa posteze in numele meu ,un mesaj care sa ma puna intr.o lumina proasta. Am fost pus in situatia disperata de a renunta definitiv la cont , prin anulare, dar imi era foarte greu, gandindu.ma la voi cei aprox 5.000 de prieteni. Multumesc si pe aceasta cale procurorilor DIICOT (institutia unde am depus reclamatia) care m.au linistit si ajutat sa recuperez contul, indrumandu.ma sa urmez pasii corecti. M.au asigurat ca infractorii vor fi prinsi relativ repede si sunt premise, pentru ca acesti delicventi transmit in continuare tot felul de mesaje amenintatoare si defaimatoare, atat mie cat si unor reprezentanti media. Daca ar fi sa.mi reprosez ceva, ar fi faptul ca in toata cariera mea , m.am increzut in oameni si am incercat sa promovez prea repede tineri ce pareau de perspectiva , sarind prea repede peste etapele maturizarii……Am sa va tin la curent cu rezultatul anchetei.„, a scris Mircea Rosca pe Facebook.

1 comentariu la “Mircea Rosca lamureste discutiile private aparute in presa: „Mi-a fost violat contul de Facebook”

  1. Ce poti sa zici, e un lucru urat, sper sa fie prinsi derbedeii aia pe care inteleg ca Rosca ii cam stie din cele spuse referitor la promovarea de catre el a unor tineri, probabil pe linie de partid. Dar ceva imi pare mie dubios. S-a adresat… DIICOT-ului ??? Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ??? Pai asta este criminalitate organizata, sau terorism ? E de competenta lor asta ??? Mi se pare mie ca e o lucratura in genul sesizarii DNA-ului de catre Livia Stanciu sau Mircea Basescu pentru presupuse fapte de santaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *