Skip to content
Politică

Mircia Muntean avea alcoolemia de peste 1,00 la mie în momentul producerii accidentului rutier

Deputatul PSD Mircia Muntean, care joi seară a fost implicat într-un accident rutier la Deva, apoi a încercat să fugă şi să se ascundă în tufişuri, rămânând blocat pe un gard pe care se urcase, a avut o alcoolemie de peste 1,00 la mie.

Surse judiciare spun că în urma analizei probelor de sânge luate joi seară, a reieșit că acesta avea o o alcoolemie de peste 1,00 la mie, relatează Mediafax.

Reprezentanţii Poliției Județene Hunedoara au spus că dosarul penal deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean a fost trimis deja Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare.

Accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean s-a produs joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, în apropierea staţiei CFR.

Un autoturism a acroşat un autobuz fără pasageri şi un alt autoturism, după care a intrat în spatele unui camion oprit la culoarea roşie a semaforului.

Martorii au spus că la volanul autoturismului care a acroşat celelalte trei autovehicule s-ar fi aflat deputatul PSD Mircia Muntean, care ar fi fost băut, acesta fiind scos din maşină cu sânge pe faţă de către un alt şofer.

La locul accidentului a ajuns un cameraman al unui post de televiziune, care l-a recunoscut pe fostul primar Mircia Muntean şi a început să îl filmeze.

În imaginile surprinse de acesta se observă cum Mircia Muntean împinge camera şi apoi fuge în tufişuri.

Parlamentarul Mircia Muntean a declarat în faţa camerei de luat vederi, dar şi în faţa poliţiştilor, că nu se afla el la volanul autoturismului implicat în accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *