Skip to content
Politică Sport

Mirel Rădoi ar face un schimb cu Franţa, Mbappe pentru Florinel Coman

Selecţionerul naţionalei U21, Mirel Rădoi, se gândeşte deja la meciurile cu Franţa şi Anglia de la Campionatul European de anul viitor. Dacă ar fi să aleagă nu ar spune nu unui schimb de jucători cu Franţa, astfel încât Mbappe să joace la naţionala României şi Florinel Coman, numit „Mbappe” de patronul FCSB Gigi Becali să evolueze în selecţionata cocoşilor galici.

Rădoi nu crede însă că din naţionala U21 a Franţei vor face parte jucători care au câştigat Cupa Mondială: „Dacă ne referim la nume ca Mbappe nu cred că ei vor risca să aducă campioni mondiali de la echipa mare la naţionala de tineret. Mbappe nu cred că va veni, dar dacă ar veni probabil că i-aş cere lui Florinel Coman să se ducă la Franţa şi el să vină la noi”.

Mirel Rădoi speră ca jucătorii săi să-i surprindă pe francezi şi englezi, consideraţi favoriţi la câştigarea grupei din care mai face parte şi Croaţia.

“Acum noi vom încerca să surprindem pentru că nu avem nimic de pierdut ci doar de câştigat de la acest turneu. Evident că jucăm cu cele mai bune echipe, favorite la câştigarea campionatului european şi toată lumea ne vede acum outsideri, dar indiferent adversarul pe care îl vom întâlni sunt sigur că băieţii şi vor depăşi condiţia şi vor face meciuri cât mai frumoase”, a mai spus selecţionerul tricolorilor mici într-o conferinţă de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *