Skip to content
Sport

Mirel Rădoi speră să fie un român mândru după meciul cu Liechtenstein

Mirel Rădoi a declarat, vineri seară, după meciul naţionalei Under 21 cu Ţara Galilor, scor 2-0, că este un român fericit, iar marţi, după partida din ultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2019, speră să fie un român mândru.

“Mai avem acel punct care e foarte greu, dar nu imposibil. În fotbal am văzut multe meciuri decisive într-un impas. Aşteptăm un număr cât mai mare de suporteri, la fel ca aici. Suntem la mâna noastră. Mă bucur că la pauză jucătorii au înţeles că nu au jucat decât la 25 la sută din potenţialul lor. Mă bucur că jucătorii au înţeles ceea ce trebuia: să nu ne fie teamă de nimeni. Această generaţie trebuie să arată că mentalitatea se construieşte, se clădeşte în timp. Astăzi seară după foarte mulţi ani sunt un român fericit, sper ca marţi să fiu un român mândru. Aceşti jucători o să realizeze ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. Vreau să trec şi acel prag de marţi duipă care ne vom bucura trei zile”, a spus Rădoi la televiziunea Pro X.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte.

Golurile au fost marcate de Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *