Skip to content
Politică

Palada dezvăluie ce stereotipuri îl urmăreau pe Iohannis și cu cine a ajuns acesta să semene în prezent

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, vorbește de prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis și care erau stereotipurile legate de acesta până să intre în cursa prezidențială, dar și cu cine este acesta în prezent asemănat.

Pe o pagină de socializare, într-o notă ironică, Palada explică cum Iohannis era asemănat cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, iar după ce a început să vorbească în campania electorală ajuns să fie asemănat cu Teodor Stolojan.

”Mă uitam zilele astea la grafice și mă gândeam la puterea stereotipului și mi-am dat seama dintr-o dată: înainte să deschidă gura, Iohannis era un soi de Angela Merkel. Fantasma neamțului. The strong silent type.

După ce a deschis gura, că trebuia totuși să deschidă gura, să înceapă să vorbească, Iohannis a devenit un soi de Theodor Stolojan. Gura încleștată. Vorbe poticnite. Dupa cum vă pot mărturisi și din experiență proprie, la Iohannis se aplică foarte bine zicala românească: gura face, gura trage”, transmite miercuri fostul purtător de cuvânt al Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *