Skip to content
Politică

Miron Cozma, batjocoritor cu Oprea: Trebuia să-mi care bagajele

ziuaconstanta.ro

Miron Cozma a făcut mai multe declarații despre relația sa cu Gabriel Oprea, fost ministru. Cozma a povestit că Oprea era foarte disciplinat și executa toate ordinele.

Fostul lider al minerilor a precizat că în 1996 l-a luat pe Oprea la Campionatul European de Fotbal deoarece trebuia să-i care cineva bagajele.

„Imaginile apărute sunt de când am promovat cu Jiul în prima divizie (în 1996 – n.r.). Și nu îți ascund că noi aveam, printre alte lucruri, și fotbal-tenis. Se­diul Federației Române de Fotbal-Tenis era la „Doi Cocoși“. Patronul de acolo, Gioni Săndulescu, era președinte. Jucam tenis acolo cu Gabi, cu Cataramă, mai venea și Țiți Dumitriu. L-am bătut și pe Lăcătuș la fotbal-tenis. Mai făceam și acolo chefuri după meciuri, că doar era restaurant. Mai mâncam, am și poze când ne cântau artiștii…

Tu nu ai văzut ce disciplinat era Gabi Oprea la „Jiul“? Cum vine să îmi deschidă ușa, cum vine cu mine? Cum mă așteaptă în vestiar? Din punctul ăsta de vedere, a fost disciplinat. Adevărul e că tot ce îi spuneam era ordin pentru el. Știai că în 1996 l-am luat cu mine la Campio­natul European de Fotbal din Anglia? Asta nu spune”, a explicat Cozma pentru romanialibera.ro.

Întrebat de ce l-a luat pe Oprea cu el, fostul lider al minerilor a ales să-și bată joc de general:

„Păi, nu trebuia să îmi care și mie cineva bagajele? Ce dracu‘? L-am luat cu mine și în Austria, la Federația Internațională de Fotbal-Tenis”.

Citiți tot interviul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *