Skip to content
Politică

Mironescu, blat pentru Mutu? (VIDEO)

Mironescu, blat pentru Mutu?

Moderatorul TV Oreste Teodorescu devoalează, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, fața nevăzută a legăturilor dintre senatorul PSD Gabriel Mutu, deputatul liberal Răzvan Mironescu și primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Sursă video: youtube.com

Oreste Teodorescu: Domnule Mironescu, ca să împărțim în mod egal întrebările urâte din partea mea, eu vreau să mă cert și cu dvs., nu doar cu domnul Mutu și vreau să vă pun două întrebări. 

Răzvan Mironescu: Așa.

Oreste Teodorescu: Este adevărat că sunteți finul lui Rareș Mănescu?

Răzvan Mironescu: Nu, am mai auzit și eu … și mă bufnește râsul

Oreste Teodorescu: Dacă vă întâlniți atât cu Cristian Poteraș, cât și cu Rareș Mănescu și domnul Mutu… este foarte adevărat că o dată pe săptămână vă întâlniți cu domnul Mănescu și cu domnul Mutu, contracandidatul dvs., în aceeași societate inițiatică, discretă și regulară din România?

Răzvan Mironescu: Nu.

Oreste Teodorescu: Vă susțineți acest răspuns în fața tuturor telespectatorilor? 

Răzvan Mironescu: Da, pentru că nu mă întâlnesc în fiecare săptămână.

Oreste Teodorescu: Deci nu sunteți membri în aceeași lojă masonică… hai ca să vă pun întrebarea direct.

Răzvan Mironescu: Ba da, eu cu domnul Mutu suntem.

Oreste Teodorescu: Aaa, deci dvs. cu domnul Mutu sunteți frați în aceeași lojă masonică dar, chipurile, pentru toți fraierii din Sectorul 6, dvs. vă aflați într-o competiție electorală. 

Răzvan Mironescu: Normal.

(…)

Oreste Teodorescu: Vă mulțumesc mult pentru răspuns, cei care vă vor vota trebuie să știe asta. Suntem în anul 2016 și lucrurile astea care țin de culise și de ocult, de subteran, să știți că nu sunt chiar atât de discrete pe cât v-ați dori dvs. 

Răzvan Mironescu: De aceea n-am dorit să mă ascund.

Oreste Teodorescu: Și faptul că dvs. sunteți frați într-o societate inițiatică și totuși de dragul lumii stați într-o competiție înseamnă, din punctul meu de vedere, …

Răzvan Mironescu: Sunt și multe alte exemple mult mai interesante…

1 comentariu la “Mironescu, blat pentru Mutu? (VIDEO)

  1. Se stia de la inceput ca lucreaza impreuna, Manescu find sustinatorul lor, din banii furati le face campanie, sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga Mutu sau Mironescu primari,ca ne-am dus pe viata, si asa ne-a mancat zilele Manescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *