Skip to content
Politică

Mișa: Ministrul de Finanțe mai degrabă ar trebui să felicite public angajații și conducerea ANAF

Mediafax

Amenințat, conform unor surse, cu demiterea, de către ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, președintele ANAF, Ionuț Mișa, scrie pe Facebook că ministrul Teodorovici nu i-a reproşat personal nimic şi că se aştepta ca, dimpotrivă, să-l felicite pentru rezultatele obţinute.

”Nu ştiu despre ce solicitare ar fi vorba. Public, ministrul nu a făcut nicio declaraţie de acest gen. Cred că ar fi şi foarte greu să facă o astfel de solicitare, având în vedere că ANAF are cele mai mari încasări din istorie şi mult peste ce a fost prevăzut iniţial în legea bugetului. Cel mult să felicite public angajaţii şi conducerea ANAF pentru rezultatele deosebite care au contribuit major la încadrarea în deficit”, a declarat Ionuț Mișa, citat de Digi24.ro.

De cealaltă parte, ministrului Finanțelor  îi reproșează șefului ANAF nivelul sub așteptări al colectărilor de taxe, nereformarea sistemului și mangementul defectuos al instituției.

Cererea de demitere a șefului ANAF se află pe masa premierului Viorica Dăncilă, care se întoarce mâine la serviciu după vacanța de Anul Nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *