Skip to content
Politică

Mișa, ”nuca tare” din PSD. Gelu Diaconu: Beneficiază de protecție la toate nivelurile

cotidianul.ro

Conflictul dintre Eugen Teodorovici și Ionuț Mișa s-a reaprins, la finalul anului trecut, când ministrul de Finanțe a cerut, din nou, demisia șefului ANAF, într-o scrisoare adresată premierului Dăncilă.

Ionuț Mișa a replicat că ministrul de Finanțe ar trebui mai degrabă să felicite angajații și conducerea ANAF, pentru rezultate deosebite în muncă, în speță pentru ”cele mai mari încasări din istorie, care au contribuit major la încadrarea în deficit”.

PSNews a luat legătura cu fostul președinte al ANAF, Gelu Diaconu, pentru a desluși dedesubturile conflictului dintre cei doi.

Conflictul de la nivel personal dintre cele două persoane, Eugen Teodorovici și Ionuț Mișa, se răsfrânge asupra activității celor două instituții pe care le conduc, ministerul de Finanțe și ANAF.

Este al nu-știu-câtelea demers pe care îl face Teodorovici pentru demiterea lui Mișa și cred că are în spate rațiuni mai degrabă subiective decât obiective.

Este adevărat, nici încasările ANAF, începând cu luna octombrie, și până la sfârșit de an, nu au fost la nivelul așteptărilor, deci demersul lui Teodorovici este parțial justificat”, a declarat Gelu Diaconu, în exclusivitate pentru PSNews.

Mișa se dovedește însă o nucă destul de tare, cred că are o susținere pe măsură.

Actualul președinte al ANAF este foarte bine ancorat în relații cu importanți investitori din zona privată, deci beneficiază la toate nivelurile de protecție pentru a fi considerat o nucă greu de spart”, a mai adăugat el.

PSNews a încercat să îl contacteze pe Ionuț Mișa, pentru un punct de vedere, dar președintele ANAF nu a răspuns demersurilor noastre, până la ora publicării acestui articol.

Puteți citi mai multe pe această temă AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *