Skip to content
Politică

MISA, reacţie furtunoasă la extrădarea lui Bivolaru: Magistraţii au cedat presiunilor politice!

Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) susţine că decizia prin care „guru” Gregorian Bivolaru a fost adus şi încarcerat în România reprezintă un răspuns al „presiunilor politice de la Bucureşti”.

Informaţia a fost transmisă, vineri, de către Biroul de Presă al MISA, ca reacţie la aducerea în ţară a liderului mişcării, scrie Mediafax.

CITIŢI ŞI: Guru Bivolaru a fost adus în ţară. Află ce se va întâmpla cu el

„Biroul de Presă MISA apreciază că decizia a fost determinată de faptul că magistraţii din compunerea completului au cedat în faţa presiunilor politice de la Bucureşti, în pofida poziţiei verticale şi neutre a Suediei. Instanţa nu a ţinut cont de statutul de azilant politic al lui Gregorian Bivolaru şi a ignorat cu desăvârşire faptul că autorităţile române i-au încălcat în mod evident domnului Bivolaru drepturile sale fundamentale. Această hotărâre intră în contradicţie cu decizia Guvernului suedez de a nu-l extrăda pe profesorul de yoga către România, în anul 2005, cu drepturile acestuia care decurg din Convenţia de la Geneva şi încalcă de asemenea şi hotărârile recente europene care dovedesc indubitabil practicile deosebit de abuzive şi corupte ale instanţelor de judecată române”, se precizează într-un comunicat de presă.

Reprezentaţii MISA susţin nevinovăţia lui Gregorian Bivolaru, precizând că acesta a suferit prejudicii de imagine în urma condamnării.

„Condamnarea şi implicit actuala cerere a autorităţilor române ca Gregorian Bivolaru să fie adus în România, s-a fundamentat în totalitate pe o singură declaraţie luată cu greu sub şantaj, bătaie şi ameninţare şi care ulterior (chiar a doua zi) a fost retractată de minora M. D. Ea a fost, de altfel, una dintre victimele descinderilor abuzive din 18 martie 2004, descinderi ce au fost de curând apreciate de CEDO ca fiind abuzive, iar unora dintre victimele de atunci care au făcut plângeri la CEDO, li s-au acordat despăgubiri ce urmează să fie plătite de statul român, în valoare de 291.000 euro”, mai susţine MISA.

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost adus vineri din Franţa în România, acesta fiind încarcerat la Centrul de Arest Preventiv al Poliţiei Capitalei.

Curtea Supremă din Franţa a decis definitiv la data de 13 iulie să îl extrădeze în România pe Gregorian Bivolaru pentru a îşi ispăşi pedeapsa de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dispusă în iunie 2013 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gregorian Bivolaru a plecat din România în anul 2004 iar în 2005 a primit azil politic în Suedia. Pe 26 februarie anul acesta a fost prins de autorităţile franceze în timp ce se afla la un târg în Paris. Pe parcursul judecării cererii de extrădare, autorităţile suedeze au informat magistraţii francezi că îl menţin pe Gregorian Bivolaru ca azilant.

Liderul MISA a figurat pe lista Agenţiei poliţiei europene (Europol), printre cei mai căutaţi infractori, alături de persoane precum Salah Abdeslam, dat în urmărire pentru implicare în atacurile teroriste comise la Paris în noiembrie 2015.

2 comentarii la “MISA, reacţie furtunoasă la extrădarea lui Bivolaru: Magistraţii au cedat presiunilor politice!

 1. Bai demonizatllor…
  Nu exista „profesor de yoga”, exista instigator la posesie draceasca – asta este krshna al vostru, un alt drac, supus al Satanei.
  Ca sa fii profesor onseamna sa impartasasesti din cunoasterea care te ridica spiritual, nu te coboara in iad.
  Si aia e „stiinta” = yoga, darstiinta indracirii, calea sigura de a merge in iad.
  Cu toata urina bauta, cu toate fecalele ingurgitate si sperma folosita ca „elixir” si crema… intre 2 orgii…
  Este de neinteles prostia femeilor care stau ca vitele bete sa fie regulate de buhai perversi…
  Asa de proaste – cu toate diplomele lor si chiar titluri masterate sau doctorate… incat se fac luntre si punte sa apere un escroc obsedat sexual care foloseste hipnoza si sugestia cu ajutorul spiritelor demonice sa elimine discernamantul vigilenta, … bunul simt din mintea fraierilor.’
  Vorbe multe, exotism care blocheaza gandirea nemultumitului de viata, babalalui care nu vrea sa-L cunoasca pe Dumnezeu ci se duce ca vita la taiere dupa dracu, dupa Satana…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *