Skip to content
Politică

Mișcare a societății civile, discuții la Cotroceni. Ce solicitări are „Initiaţiva România“

„Initiaţiva România“ a militat, vineri, la Cotroceni, pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi scăderea pragului electoral. Iniţiativa România a fost reprezentată la Cotroceni de Mihai Poliţeanu, Roxana Dascălu şi Liviu Tofan, iar din partea Administraţiei Prezidenţiale a participat consilierul prezidenţial, Andrei Muraru.

„Iniţiativa România a prezentat argumente în favoarea schimbării legislaţiei electorale care să permită deschiderea reală a pieţei politice şi exprimarea clară şi reprezentativă a voinţei comunităţilor. Am prezentat intenţiile Iniţiativei România de a contribui la coagularea unei Platforme pentru Bucureşti, susţinută de societatea civilă, care să prezinte un program şi o echipă de candidaţi comune pentru alegerile locale. Mulţumim Administraţiei Prezidenţiale pentru disponibilitatea la dialog şi ne simţim încurarajaţi să continuăm demersurile noastre“, se arată într-un cominicat trimis de „Iniţiativa România“. „Iniţiativa România“ este o mişcare civică care îşi propune coagularea cetăţenilor şi a societăţii civile în Bucureşti. Scopul acesteia este identificarea resurselor care, pe termen mediu şi lung, vor reprezenta o alternativă la clasa politică actuală în administraţia publică locală şi naţională, potrivit adevarul.ro.

1 comentariu la “Mișcare a societății civile, discuții la Cotroceni. Ce solicitări are „Initiaţiva România“

  1. Astia sunt adeptii macoveicii. Ea vrea scaderea pragului electoral pentru ca partiduletul ei de 0,5% ( si aia ametiti) sa intre in Parlament. Oricum ce vor ei nu se poate realiza pentru alegerile de anul acesta. Slava Domnului! Este necesar ca pragul electoral sa creasca pentru a pune o frana intrarii in Parlament a unor neaveniti, cum ar fi si trdatoarea de neam si tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *