Skip to content
Politică

Mișcare de ULTIMĂ ORĂ pe scena politică: PACT va fi integrată în PNL

Biroul Executiv al PNL a aprobat semnarea unei alianțe cu PACT, înainte de alegeri. Astfel, Sebastian Burduja va deveni vicepreședinte al PNL.

„Am purtat discuțiile cu viitorii noștri parteneri și astăzi am prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate. Am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a PACT, condus de Sebastian Burduja, în PNL”, a spus Orban.

La rândul său, Burduja a ținut să precizeze că România trece printr-o criza profundă, adăugând că ”la fiecare trei minute un român pleacă din țară”.

”Din punctul nostru de vedere, România trece printr-o criza profundă, la fiecare trei minute un român pleacă din țară.

Pe Aeroportul Otopeni, la ofițerul de pașapoarte, când i-am spus că mă întorc la România, mi-a spus că nu sunt normal la cap.

 Criza profundă pe care o traversăm, vor lipsi de pe piata muncii 500.de mii de români, deci să faci afaceri în România de azi, a devenit un sport extrem, nu-i loc de orgolii, de dezbinare” a precizat  Sebastian Burduja, în cadrul unei conferințe de presă.

PACT este o platformă civică și politică de centru–dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor și promovează libertatea economică, dezvoltarea regională și consolidarea democrației românești în NATO și UE.

Sebastian Burduja a lucrat ca specialist în dezvoltare socială la Banca Mondială în Washington D.C., concentrându-se pe regiunile Europa și Asia Centrală.

În această calitate, a derulat numeroase proiecte de asistență tehnică pentru dezvoltarea regiunilor și zonelor urbane din România. Este membru fondator al Fundației CAESAR și președinte fondator al Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *