Skip to content
Politică

Mișcare spectaculoasă pe scena politică: Traian Băsescu pregătește un nou partid

Jurnaliștii Romania TV anunță că, potrivit unor surse, fostul președinte Traian Băsescu își pregătește revenirea în politică, dar nu în PMP. Acesta ar urma să înființeze o platformă din care vor face parte PMP, PNȚCD, dar și alte organizații civice. Noua formațiune ar putea reprezenta interesele agricultorilor și fermierilor.

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a declarat la Romania TV că platforma se va baza fostul proiect lansat de Corneliu Coposu, Convenția Democrată. Acesta a adăugat că Traian Băsescu va putea conduce formațiunea chiar dacă nu va fi membru al vreunuia dintre partidele care o compun.

Sursa foto: mediafax.ro

3 comentarii la “Mișcare spectaculoasă pe scena politică: Traian Băsescu pregătește un nou partid

  1. Ba$$escu inca nu-si da sema ca in 2016 minciunile marinaresti nu mai tin chiar daca trimite la produs [politic vorbind] tot coconetul pedeleprelor !!! ,,Ala mic cu capul mare” cum se spunea cu gratie acum citiva ani este lipsit de minim bun-simt folosind numele lui Coposu si dupa ce a vindut sediul PNTCD si va mai scoate bani si din sigla partidului.

  2. Victor Surdu infiintase la un moment dat un partid agricol, care apoi a fuzionat cu partidul X apoi cu partidul Y dar care nu s_a ocupat niciodata de agricultori! Deja vu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *