Skip to content
Politică

Mișcări de trupe în PSD: Dragnea i-a găsit un loc călduț Olguței Vasilescu, după refuzul lui Iohannis

Gazeta de Sud

Psnews.ro vă prezintă în rândurile care urmează cele mai recente informații din interiorul celui mai mare partid din România, la conducerea căruia se află Liviu Dragnea, președinte și al Camerei Deputaților.

Concret: surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că Liviu Dragnea intenționează să facă o mutare surprinzătoare pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. Mai exact: deși inițial ar fi asigurat-o pe Rovana Plumb că va deschide lista PSD la europarlamentare, se pare că Daddy s-a răzgândit.

Sursele noastre au dezvăluit că Liviu Dragnea intenționează să o pună cap de listă pe nimeni alta decât fosta șefă a Ministerului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, dacă aceasta va rămâne în continuare fără un loc în actualul Executiv condus de Viorica Dăncilă.

De altfel, Liviu Dragnea ar fi luat în calcul varianta ca iubitul Olguței, Claudiu Manda, cel care s-ar afla deja pe una din pozițiile de top pe lista pentru europarlamentare, să fie repoziționat la un minister, lăsându-i astfel loc liber celei care îi va deveni curând soție.

Olguța vs Rovana

Intenția liderului PSD de a o scoate din vârful listei ar fi enervat-o la culme pe Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene și ministru interimar al Transporturilor, care ar fi dat buzna în biroul lui Liviu Dragnea pentru a cere explicații. De cealaltă parte, nici Olguța Vasilescu nu ar fi într-o relație prea bună cu Liviu Dragnea, aceasta reproșându-i cu diverse ocazii șefului PSD că a dat-o pe mâna lui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *