Misteriosul domn S. Cine este muzicianul român arestat în Franța pentru că a fost mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru

Sursă foto: Inquam Photos

Un interfon, o cutie poștală și o plăcuță pe care scrie Casa del Sol. Este una dintre adresele de pe Coasta de Azur la care poliția franceză a descins la finalul lunii trecute într-o operațiune de amploare care a vizat rețeaua condusă de Gregorian Bivolaru. 12 români au fost reținuți în urma raidului de pe 28 noiembrie de la Casa del Sol, un complex compus de fapt din două locuințe din Berre-les-Alpes, un mic sat cochet aflat la 25 de kilometri distanță de Nisa, unde Gregorian Bivolaru ar fi ținut sechestrate zeci de femei pe care le-ar fi supus la perversiuni sexuale, scriu jurnaliștii de la France 3 Regions. Publicația mai arată cum un așa-zis domn S., muzician român, profesor, membru activ al Bisericii Ortodoxe din Monaco, l-ar fi sprijinit îndeaproape pe Gregorian Bivolaru, ocupându-se de femeile din toate colțurile lumii care veneau la guru pentru „inițiere”.

Maurice Lavagna, primarul din Berre-les-Alpes, a explicat că a alertat autoritățile în urmă cu 10 ani, când erau parcate constant în jur de 10 mașini în fața Casei del Sol. El a crezut că acolo erau chiriași permanenți. Autoritățile au făcut un control, însă nu s-a constatat nimic care să ridice suspiciuni.

Jurnaliștii arată că Gregorian Bivolaru și-ar fi petrecut o vacanță de vară la Casa del Sol, unde s-ar fi bucurat de piscina din curte.

În cea mai nouă dintre cele două case locuiește un lider al mișcării, iar la parterul acesteia se făcea videochat.

În cea de-a doua casă erau înghesuite de regulă femeile exploatate sexual. Cu toate acestea, în momentul descinderii, anchetatorii nu au găsit vreo victimă sechestrată acolo.

Operațiunea amplă a poliției franceze a vizat două zone Paris și regiunea pariziană Seine-et-Marne și Val de Marne, dar și regiunea Alpes-Maritimes. În acțiunea care a implicat 175 de agenți din cadrul Celulei de Asistență și Intervenție în Probleme de Abuzuri Sectare au fost arestate 41 de persoane, inclusiv Gregorian Bivolaru, liderul organizației.

Publicația franceză arată că rețelele lui Bivolaru funcționează după un model similar cu cele ale traficanților de droguri, având ramificații în lumea politică și cea de business din Paris, Nisa și Monaco.

Mai exact, jurnaliștii susțin că grupul coordonat de Bivolaru se întinde în Nisa, Grasse, Peille, Belvedère, La Turbie, Menton, Beausoleil și Monaco, având filiale și în Toulon (Var), prin intermediul unei companii.

Potrivit informațiilor obținute de France 3 Côte d’Azur, adepții mișcării aveau diferite roluri în cadrul acesteia – fie erau implicați direct în exploatarea sexuală a femeilor, fie se ocupau de construirea caselor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL