Skip to content
Politică

Mitică Dragomir, la DNA. Ce a declarat după audieri

libertatea.ro

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a mers miercuri la Direcția Națională Anticorupție (DNA),

Fostul șef al LPF a fost chemat pentru a da declarații, în calitate de martor, într-un dosar legat de fotbal, informează HotNews.ro.

La ieșirea de la audiere, Dragomir a precizat că a fost chemat în calitate de martor pentru un dosar despre care nu are voie să vorbească.

„După cum vedeți sunt fără avocat. Am fost chemat ca martor într-un dosar despre care nu am voie să vorbesc. (…) Legat de fotbal, da! Concret, vă spun să fiți sănătoși că nu pot să vă spun”, a spus Dragomir.

Întrebat dacă există persoane care trebui să se teamă în urma declarațiilor pe care le-a dat, Dragomir  a răspuns că „Toată lumea„.

Mitică Dragomir a petrecut aproximativ 4 ore la DNA, unde a fost audiat în caul unui dosar despre care a spus doar că are legătură cu „oameni noi și oameni vechi”.

Anul trecut, în luna august, compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, directorul general al companiei, precum și mai multe persoane aflate în conducerea companiei, au fost trimise în judecată alături de Dumitru Dragomir, acuzațiile fiind acelea de întreprindere a unor acțiuni financiare ilegale, mai adaugă sursa citată.

La acel moment, procurorii au pus sechestru pe bunurile firmei în valoare de peste 13 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *