Miting de protest, marţi, la Agenţia Naţională pentru Sport. Ce solicitări are Sindicatul Naţional Tineret şi Sport

Sursa foto: Federaţia Sindicatelor din Comerţ

Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie manifestarea protestului faţă de nivelul foarte mic al salarizării, dar şi deficitul de personal.

Protestul SNST, organizat în faţa Agenţiei Naţionale pentru Sport,, între orele 12.00 şi 13.30, va fi urmat de un marş până la Ministerul Muncii.

Potrivit SNST, scopul acestei adunări publice îl constituie manifestarea protestului faţă de nivelul foarte mic al salarizării, lipsa de transparenţă privind descentralizarea şi reorganizarea subordonatelor ANS, incertitudinea cu privire la păstrarea / siguranţa locurilor de muncă, deficitul de personal şi inexistenţa unor criterii în acordarea bugetelor către subordonate / federaţii.

„Începând cu data de 21 martie 2024, Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a declanşat un Protest la nivel naţional, acţiune pe o perioadă nedeterminată prin care cerem majorarea cu 25% a salariilor din Sport şi Tineret. În prima etapă, am organizat proteste la nivelul unităţilor din Sport şi Tineret.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: