Skip to content
Brașov Politică

Miting Pro PSD, la Braşov: promisiuni din partea miniştrilor şi încăierări între participanţi

Mai multe zeci de persoane au participat duminică, în Piaţa Sfatului şi Braşov la un miting de susţinere a actualului partide de guvernământ. La eveniment au participat şi şapte miniştri PSD, ale căror discursuri au fost întrerupte pe alocuri de un grup de contestatari, care au scandat lozinci împotriva PSD.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat că oamenii nu au de ce să fie îngrijoraţi întrucât sunt bani de salarii, de pensii dar şi pentru „a ajuta mediul de afaceri” .

Codrin Ştefănescu,  secretarul general al PSD, a susţinut în intervenţia sa că partidul său „ este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate”. El a precizat că întâlnirea de la Braşov este primul miting pe care PSD îl va organiza în acest an.

La un moment dat, aproape de finalul mitingului, s-a iscat un scandal între susţinătorii PSD şi contestatarii partidului de guvernământ, care a fost aplanat în urma intervenţiei jandarmilor, conform televiziunii Digi 24. Un bărbat a fost reţinut de către forţele de ordine pentru a fi identificat.

Mitingul Pro PSD a fost organizat cu ocazia conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Braşov, unde urmează a fi reconfirmat ca preşedinte al filialei fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, singurul pretendent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *