Skip to content
Politică

Miting PSD, vineri, la Craiova. Claudiu Manda: Vor fi 40.000 de oameni

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care senatorul Claudiu Manda susține că vor participa 40.000 de oameni. Sâmbăta trecută, la Craiova a avut loc un miting electoral al PNL, dar Claudiu Manda susține că manifestația PSD nu este o replică la cea a liberalilor: „În județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”, relateaza Hotnews.

Claudiu Manda, candidat al PSD la alegerile europarlamentare, a declarat, miercuri, că sunt multe organizații județene ale partidului care vor să organizeze mitinguri, iar prima manifestație va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.00.

„Vom prezenta și candidații, și mesajele de campanie electorală. Toți vom fi îmbrăcați în alb. Vor vedea și craiovenii, și doljenii la Craiova. Vor fi 40.000 de oameni. Este spațiu pentru că se întinde destul de mult în spate, spre Prefectură. Avem confirmările de la mai mulți. Sunt membrii noștri, simpatizanții noștri. S-ar putea să dureze o oră și un pic. Este în funcție de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat senatorul Cladiu Manda, miercuri, la România TV.

Întrebat dacă mitingul PSD ar fi și un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, senatorul PSD a răspuns: „Noi nu facem acțiuni doar de răspuns la cei de la PNL. Cel puțin în județul Dolj, nu avem de ce să ne luptăm cu PNL. Nu facem ca răspuns la PNL. Intenționam și noi înainte să anunțe PNL un miting de pre-campanie, urmând ca să vedem și rezultatul votului pe 26 mai”.

Sâmbătă trecută, PNL a organizat la Craiova – fieful PSD – un miting electoral la care au luat parte câteva mii de persoane. Au participat Ludovic Orban, Rareș Bogdan și alți lideri și candidați ai PNL la alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *