Skip to content
Politică

Mitingurile – mărul discordiei. Ponta, sarcastic cu Dragnea: Oamenii vin doar de frică

revista22.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta a ținut să îl ridiculizeze în mediul online pe actualul președinte al PSD Liviu Dragnea.

Ponta consideră – într-un status publicat luni pe Facebook – că actuala conducere social-democrată ar trebui să asculte de părerea șefului Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, cu privire la mitingurile de susținere anunțate de PSD.

Mai mult decât atât: Victor Ponta susține că Liviu Dragnea ar trebui să își folosească puterea dobândită prin votul cetățenilor pentru a aduce îmbunătățiri statului, nu pentru a face „mitinguri isterice”.

Pe parcursul postării, fostul președinte al social-democraților Victor Ponta l-a numit pe președintele Camerei Deputaților „Șeful”, cu o tentă ironică.

Redăm mai jos postarea integrală a fostului premier Victor Ponta:

„Poate macar de opinia rationala a lui Calin Popescu Tariceanu asculta “infierbantatii” din Conducerea actuala a PSD si opresc prostia asta isterica a mitingurilor de “solidaritate cu Sefu’” !

Nu au facut nimic un an de zile decat vorbe si scandal intern – iar acum vor mitinguri?!?

Oamenii te-au votat si ti-au dat Puterea ca sa guvernezi bine si sa schimbi legal ceea ce nu merge bine – mitinguri face Opozitia sau un grup de oameni care se lupta cu Puterea!

Cand ai majoritate parlamentara si controlezi guvernul folosesti Puterea data de votul oamneilor si adopti legi, ordonante sau hotarari de guvern care sa schimbe ceea ce merge prost in tara – nu faci mitinguri isterice si inutile cu oameni care au treaba la locul de munca sau acasa si vin doar de frica sa nu ii dai afara sau sa nu se supere “Seful”!

Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de Seful Comisiei de Control a SRI si de Ministrul Muncii din Guvern – pana si raposatul Hugo Chavea ar considera situatia comicav/ lasati prostiile si faceti ce asteapta oamenii de la voi!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *