Skip to content
Politică

Miza TNL. Bușoi pune punctul pe „i”: Incompetenții duc țara în haos

Președinytele PNL București, Cristian Bușoi, s-a adresat dminică celor peste 1000 de delegați reuniți la Congresul de Alegeri al conducerii Tineretului Național Liberal pentru a le atrage atenția asupra provocărilor care îi așteaptă pe actualul traseu politic.

Lipsa de competență a reprezentanților Puterii și neîncrederea manifestată de tineri în forțele politice parlamentare sunt piedicile pe care tinerii liberali vor trebui să le depășească pentru a se face auziți și a eveni credibili în rândul populației, a atras atenția europarlamentarul PNL:

„Avem nevoie de competență politică și vreau să vă încurajez să dezvoltați această competență politică. Pentru că ceea ce văd astăzi românii și ceea ce trebuie să schimbăm în România este o profundă incompetență. Este o galerie de miniștri triști și incompetenți care astăzi duc România către haos.

„Suntem într-un moment în care mulți tineri din această țară se uită cu rezerve la clasa politică. Este o mare provocare pentru voi. TNL trebuie să fie locul care să atragă tineri. Vă vorbesc după o experiență de 21 de ani în PNL, ca om care a crescut în acest partid și care a respectat ierarhia. Ca să fii pe un afiș electoral, trebuie ca înainte să fii lipit afișe electorale. Nu există lift pentru succes”, a explicat Bușoi, conform Agerpres, în fața auditoriului format din tineri din toate județele țării.

Șefia TNKL este disputată între Mara Mareș, Glad Varga și Radu Surugiu, iar liderul liberal i-a îndemnat pe tineri să voteze conform propriei conștiințe. „Fiți uniți, nu dezbinați, curajoși, nu temători, iar astăzi votați conform propriei conștiințe, nu faceți lucruri după care puteți avea neplăceri”, a mai spus Cristian Bușoi în fața delegaților TNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *