Skip to content
Politică

”Mizerabil și rușinos”. ”Regia” fotografiei cu Orban la Cluj, desființată de analiști: Nu vor avea niciun scrupul să-i înfigă și lui Cîțu un cuțit în spate

facebook

Fotografia cu Ludovic Orban lăsat singur pe primul rând de scaune la conferința PNL de la Cluj a devenit virală, spre satisfacția taberei adverse, care a și pus la cale scenariul. Liderul PNL Sector 4, Pavel Popescu, un susținător al lui Florin Cîțu, a recunoscut că el este autorul fotografiei, însă neagă că el ar fi distribuit-o presei. Ba, mai mult, îi acuză pe cei din tabăra Orban de ”jocuri murdare”.

Deși imaginea cu Orban e considerată o victorie de etapă de către susținătorii premierului, analiștii susțin că, în realitate, gestul este unul ”mizerabil și rușinos”.

”Fără să am vreo simpatie specială pentru domnul Orban, ce îi fac acum colegii de partid pur și simplu nu se face. Mizerabil și rușinos.

În altă ordine de idei, sper ca domnul Cîțu să-și dea seama că toți cei care acum se gudură pe lângă el (sau pe lângă banii noștri pe care îi controlează el) nu vor avea niciun scrupul să-i înfigă un cuțit în spate când îi vine rândul.

Singura impresie cu care rămân e că în conducerea PNL s-au autoselectat toți indivizii lipsiți de scrupule și de caracter. Jalea e pentru noi, că oamenii aceștia țin frâiele guvernării, e clar cam care e interesul lor pentru binele public”, scrie Ana Otilia Nuțu, analist la Expert Forum pe pagina sa de Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *