Skip to content
Politică

Modalitate nouă de plată pentru clienții eMag

eMag, cel mai mare retailer online local, pregătește o nouă mișcare pe piață, urmând să lanseze un serviciu propriu de plată, denumit eMag Pay, pentru clienții săi, cu cont înregistrat pe eMag, care cumpără de pe alte platforme. Noul serviciu va fi pus la dispoziția comercianților.

„Serviciul eMAG Pay va putea fi folosit de clienții noștri atunci când fac cumpărături în afara eMAG, de la alți comercianți care vor opta pentru a folosi această metodă de plată. Această modalitate va fi disponibilă pentru comercianți care vor introduce, alături de plata ramburs sau plata cu cardul, și eMAG Pay”, spune pentru Profit.ro Iulian Stanciu, CEO eMag.

International al companiei americane Recent, eMag și-a majorat participația deținută la Sameday Courier, furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeași zi pentru circa 1.000 de companii mari din România, cumpărat în primăvara anului trecut, urcând acum de la 80% la 84,6%, prin compensarea unei creanțe cu primă de capital în valoare totală de 14,1 milioane lei, potrivit profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *