Skip to content
Politică

Moise Guran, în 2015: Nu detest nimic mai mult decât un jurnalist care îşi abandonează meseria pentru politică

romaniacurata.ro

Fostul jurnalist Moise Guran scria în 2015 pe Facebook că nu detestă „nimic mai mult decât un jurnalist care îşi abandonează meseria pentru a intra în politică”. Câţiva ani mai târziu, acesta afirma că „nu mai există cale de întoarcere” şi că se înscrie în USR, scrie adevarul.ro.

„Inainte sa apara orice fel de sondaje secrete, facute de nu stiu cine, va spun doar atat: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care isi abandoneaza meseria pentru a intra in politica.

E o indecenta in sine fata de ea (de meserie), fata de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri in meseria lor de baza) dar este si o tradare fata de public.

Daca esti jurnalist si vrei sa candidezi undeva, mai bine iei o pauza, cativa ani, sa nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai facut inainte”, scria pe Facebook Moise Guran în octombrie 2015, perioadă în care se vehicula că Robert Turcescu s-ar putea înscrie în PMP.

1 comentariu la “Moise Guran, în 2015: Nu detest nimic mai mult decât un jurnalist care îşi abandonează meseria pentru politică

  1. La momentul respectiv asta simțea. Acum a simțit că este cel mai bine sa încerce să activeze politic.Eu cred că a afirma faptul că dl Guran nu a făcut tot ce a putut pentru a educa pentru a informa nu înseamnă altceva decât o afirmație răutăcioasă. Indiferent de opiniile lui, nu putem spune decât că a activat până acum că jurnalist de excepție. De multe ori patriotismul era foarte pregnant în emisiunile dansului. Cum alege să își manifeste acest patriotism e problema lui. Să criticam pe cineva atunci când nu ne putem lauda cu același nivel de performanță în domeniul in care activam nu este altceva decât răutate sau ignoranța. Sau amândouă. Sincer mi-as dori ca in România să nu fie decât oameni cu dăruirea dansului in toate domeniile. Chiar și în politic. Ar fi sublim sa vezi oameni cu aceeași dăruire in tabere opuse. In toate partidele in cele de putere de opoziție, indiferent care ar fi el(partidul) Atunci am vedea manifestarea proverbului ,,când doi se ceartă, al treilea câștigă” Al treilea ar fi poporul român….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *