Skip to content
Politică

Moldovan: Nu există tabere în PSD! EXCLUSIV INTERVIU

timponline.ro

Președinte al Consiliului Județean Bistrița și lider al filialei PSD din acest județ, Radu Moldovan se ferește să toarne gaz pe jarul care mocnește în PSD. Contactat de PSnews, Moldovan spune că atât în PSD cât și în Guvern lucrurile se desfășoară normal. Moldovan reunoaște totuși că există o problemă cu miniștrii care, de la desemnare, stau ascunși prin birouri.

Reporter PSnews.ro: Domnule Radu Moldovan, există sau nu mai multe tabere în PSD, așa cum se vorbește? Generic, se vorbește despre taberele Dragnea și Firea.

Radu Moldovan: Nu am o astfel de percepție și nu am simțit niciodată un astfel de lucru. Nu cred că există.

Reporter PSnews.ro: Deci considerați că nu sunt tensiuni la ora actuală în PSD?

Radu Moldovan: Nu.

Reporter PSnews.ro: Ce notă ați acorda guvernării Dăncilă pe o scară de la zero la zece?

Radu Moldovan: Nu am eu calități să dau note. Eu sunt mulțumit de ceea ce ce a făcut din punct de vedere al programului de guvernare. Un punct slab sau unul în minus este comunicarea măsurilor foarte bune care s-au luat.

Reporter PSnews.ro: Sunteți lider al PSD. Sunteți de acord cu statul în umbră a foarte multor miniștri din Cabinetul PSD? 

Radu Moldovan: Părerea mea proprie este că orice demnitar care își asumă o demnitate publică de o asemenea importanță ar trebui să fie într-o comunicare permanentă cu societatea, cu tot ceea ce face.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *