Skip to content
Sport

Moment cheie în Liga I. Craiova reaprinde focul. Îl stinge Hermannstadt?

Etapa a XXIII-a a Ligii I a venit cu o surpriză care reaprinde lupta la titlu, la care părea să aibă şanse doar CFR Cluj şi FCSB. Băieţii lui Mangia au reuşit să învingă liderul CFR Cluj şi să urce pe locul doi în clasament, în faţa FCSB.

Clujenii consideră că odată cu această victorie, Craiova va lupta până la finalul campionatului pentru a câştiga titlul. „Eu întotdeauna i-am văzut pe Craiova în lupta pentru titlu, va fi până la final. Campionatul se va juca până în ultima etapă. Acasă, publicul îi ajută extraordinar, sunt al 12-lea jucător, plus că au un antrenor bun, care știe ce vrea, au determinare și tot ce le trebuie să se bată la campionat”, a spus mijlocaşul clujenilor, Adrian Păun.

Colegul său, Ciprian Deacc afirmă că în play-off lucrurile se vor complica şi titlul va putea fi câştigat chiar şi de către echipa de pe locul 6: „Cred că și echipa de pe locul 6 va avea șanse la campionat. Țucudean e valoros…clar ne-a lipsit. Am arătat că suntem echipă bună, nu întâmplător am fost atât timp pe primul loc și încă suntem”.

Un meci cheie în lupta pentru supremaţie se va disputa luni seara, între FCSB şi Hermannstadt. În cazul în care va câştiga, FCSB poate depăși Universitatea Craiova în clasament, micşorând distanţa faţă de CFR Cluj la doar 3 puncte. Pe de altă parte, Hermannstadt, cu o victorie, ar lăsa Craiova pe locul doi, cu un punct în faţa FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *