Skip to content
Politică

Moment halucinant: iubita lui Secureanu s-a dat drept Firea. Ce spune primarul (VIDEO)

tolo.ro

Citiţi, în cele ce urmează, despre un moment halucinant: iubita lui Florin Secureanu (fostul director al Spitalului Malaxa) s-a dat drept primarul general Gabriela Firea. Vedeţi ce spune edilul.

Pe 20 noiembrie, Eugenia Chiriac (alintată „Vrăbi” de către Secureanu) a urcat pe scenă la Londra în calitate de Gabriela Firea, ca să încaseze un premiu pentru sprijinul oferit de către primar Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucureşti, scrie joi jurnalistul Cătălin Tolontan pe blog.

Vedeţi AICI materialul video, în care se aud strigăte batjocoritoare pe fundal când „Vrăbi” urcă pe scenă şi zâmbeşte în timp ce este fotografiată.

Ulterior, primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat pentru HotNews.ro ca nu o cunoaste pe Eugenia Chiriac si nu a intalnit-o niciodata. Edilul Bucureştilor a precizat ca nu avea cunostinta de faptul ca urma sa ise decerneze un premiu si nu a avut nicio convorbire referitoare la acest subiect.

„In legatura cu distinctia ridicata de dna Eugenia Chiriac in numele meu cu prilejul unei festivitati desfasurate la Londra in cursul lunii noiembrie, doresc sa precizez urmatoarele: Nu o cunosc pe dna Eugenia Chiriac si nu am intalnit-o niciodata. Nu am avut cunostinta de faptul ca ar urma sa mi se decerneze un premiu si nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu dl Florin Secureanu, cu care de altfel nu am discutat niciodata, nici direct, nici prin intermediari.Am aflat din presa ca as fi primit aceasta distinctie si ca aceasta a fost ridicata in numele meu de catre dna Eugenia Chiriac, care l-a insotit la ceremonie pe dl Secureanu. Din punctul meu de vedere, autoritatile abilitate ale statului sunt in masura sa se autosesizeze in urma dovezilor prezentate in mass-media si sa stabileasca daca avem de-a face cu un caz de incalcare a legii”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *