Momente grele pentru părinții victimelor de la 2 Mai: Mamei lui Sebi i s-a făcut rău când a auzit avocatul apărării

Sursa foto: Pixabay

Momente grele pentru părinții tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai. Mamei lui Sebastian i s-a făcut rău în sala de judecată, iar tatăl Robertei a ieșit din sală, în momentul în care avocatul apărării a spus că victimele se deplasau neregulamentar pe stradă și că e vorba despre o culpă comună. Tânărul care s-a urcat la volan după ce a consumat un cocktail de droguri, ar putea primi o pedeapsă redusă, asta după ce la termenul anterior și-a recunoscut fapta.

Momentele grele pentru părinții tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai au avut loc în momentul în care avocatul apărării și-a început pledoaria. Acesta a afirmat că victimele se deplasau neregulamentar pe stradă si că ar fi vorba despre o culpă comună. Matei Vlad Pascu a recunoscut că a condus după ce consumase un cocktail de droguri. În aceste condiții, el ar putea beneficia de o pedeapsă redusă.

Livia Dragomir, mama Robertei: V-am spus din start că nu se va rezolva nimic. La noi în țară, infractorii cred că au mai multe drepturi decât cetățenii obișnuți. S-a spus că a fost culpă comună. Acolo nu au pe unde să meargă. Nu puteau traversa strada în curbă.

-Soțul dvs. a ieșit din sala de judecată și a trântit ușa

-Da. A ieșit în momentul în care a auzit că este culpă comună. Deci ei vor să-l scoată pe el, mai au puțin și scot copiii noștri vinovați pentru că erau pe stradă și nu pe el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: