Skip to content
Politică

Momente tensionate la înmormântarea polițistului ucis: Nu suntem antrenați!

renasterea.ro

Ministrul de Interne, Carmen Dan a avut parte de momente jenante la înmormântarea polițistului ucis în gara din Suceava.

Mia exact, ministrul de interne a fost pus la zid în biserică de către oamenii pe care îi are în subordine, în timpul slujbei de înmormântare a poliţistului înjungheat la Suceava.

Poliţiştii i-au spus ministrului că ei nu au antrenamentul necesar să se apere şi sunt extrem de prost echipaţi, informeaza B1.ro

„Anul ăsta am făcut o singură tragere, până la jumătatea asta de an, și la televizor apare nu știu cine și spune că noi suntem antrenați. Nu suntem antrenați! Nu suntem pregătiți! Avem o tragere-două pe an, de verificare! Asta este realitatea!”, a spus un om al legii.

Mi-e rușine să văd la șold un pistol ca pe vremea bunicilor noștri.  Mi-e rușine că mașina de intervenție e stricată. Mi-e rușine că trăiesc într-o țară care, de 27 de ani, alege oameni în Parlament care 4 ani după 4 ani ne povestesc că vor face bravură și nu fac nimic”, a completat un altul.

Lecţia pe care a primit-o fosta profesoara Carmen Dan a avut loc la înmormântarea poliţistului Sorin Vezeteu, care a fost înjunghiat în gara din Brudujeni. Ministrul de Interne a trebuit să accepte şi cuvinte grele de la edilul din comuna natală a poliţistului mort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *