Skip to content
Politică

Monica Iacob Ridzi ajunge la spital după aproape 30 de ore. Care este reacția soțului

Soțul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, marți seară, în cadrul unei intervenții telefonice la postul Realitatea TV, că fostul ministru a ajuns la spitalul Penitenciarului Jilava, după aproape 30 de ore de drum.

„Am fost sunat acum 15 minute de cineva de la penitenciar care m-a informat ca sotia mea a ajuns in jurul orei 19.30 la Penitenciarul Jilava. Dupa aproape 30 de ore dupa ce a plecat. A facut foarte mult. Am cerut informatii despre drum, nu am primit. Nu stiu absolut nimic.”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

În același timp, Tiberiu Iacob Ridzi a declarat că deși fostul ministru a cerut sa-i fie permis transportul cu ambulanta din banii ei, acest lucru nu s-a intamplat.

„Demersul pe care sotia mea l-a facut a fost de a cere transferul pentru un spital penitenciar pentru ca se simtea extrem de rau. Sotia mea, din ce am discutat eu cu ea, a facut o cerere sa i se puna la cerere o ambulanta si daca nu exista bani a fost de acord sa o platim noi. Raspunsul a fost acesta pe care il vedeti, a fost dusa cu duba. N-am mai putut lua legatura cu ea.”, a mai declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *