Monica Macovei a demisionat din PDL

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, a decis să demisioneze, marți, din PDL.

”Astăzi am decis să demisionez din PDL. Nu este un gest pripit, am reflectat mult la această decizie. Cred că ceea ce se întâmplă astăzi în PDL este greşit şi din acest motiv am decis să demisionez. Se fac în PDL tot felul de înţelegeri de la o zi la alta. Ne-am trezit în PDL cu un candidat care nu este al PDL, care nu a prezentat o viziune pentru România, care nu a avut niciodată ca prioritate statul de drept, nu a făcut niciodată nimic în mod real pentru aceste valori în care eu cred. Ştim că în ultimii ani Iohannis a făcut înţelegeri atât cu Ponta, cât şi cu Voiculescu. Este denumit premierul Grivco, cel propus de PSD şi Voiculescu pentru a fi premier. Eu nu cred că reprezintă dreapta şi de aceea nu sunt în ACL şi plec şi din PDL. Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept şi vrea anticorupţie” (..) Le multumesc celor din PDL. Sunt mulți oaameni cinstiți în PDL și este greu să te desparți de oamnii cinstiți din PDL care au aceleași obiective și principii ca și mine. Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent la funcția de președinte al României. Oricum un președinte trebuie să își dea demisia din  partid”, a declarat Monica Macovei.

Citește și: EXCLUSIV Reacția lui Blaga la decizia Monicăi Macovei

”Sunt o adeptă a unității dreptei, dar nu cu orice preț. Înainte de a face asta suntem datori electoratului cu niște clarificări. Spre exemplu PNL ar trebui să explice de ce în marțea neagră au votat pentru super-imunitate”, a mai spus Macovei.

Vă reamintim că Partidul Democrat Liberal se pregătea să o excludă pe Monica Macovei din partid în momentul în care își depunea candidatura la alegerile prezidențiale.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL