Skip to content
Politică

Monica Macovei, nou atac dur la adresa lui Ponta: ”Este șeful crimei organizate PSD”

În cadrul unei emisiuni televizate la Digi24,candidatul independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, a lansat un atac extrem de dur la adresa premierul Victor Ponta.

Aceasta a declarat că Victor Ponta minte și este șeful „grupului de crimă organizată numit PSD”.

„Victor Ponta minte, este arogant și este șeful grupului de crimă organizată numit PSD”, a declarat Monica Macovei despre premierul Ponta.

Totodată, Macovei a spus că  un prim pas spre desființarea DNA ar fi desființarea muncii DNA. 

„Candidatul independent a declarat că un prim pas spre desființarea DNA ar fi desființarea muncii DNA. „Schimbi șeful. L-a pus pe Nițu  la Parchetul General. Avem dosare la Parchetul General? Nu, avem la DNA. Schimbi șeful de la DNA, schimbi șefi de secții”, a afirmat Monica Macovei. 

7 comentarii la “Monica Macovei, nou atac dur la adresa lui Ponta: ”Este șeful crimei organizate PSD”

    1. Sincer, am convingerea ca niciodata securitatea lui Ceausescu nu ar fi indraznit sa umileasca la acest mod atatea sute de batrani, cum face DNA-ul lui Macovei si Basescu . E revoltator !!!

  1. Iar seful/sefa grupului de crima organizata si politie politica numit DNA cine este, mamaie Macovei ??? Ia spune-ne tu, cu cuvintele tale spurcate si veninoase !

  2. P.S. PENTRU ADMINISTRATORII ACESTUI SITE, CU CONSIDERATIE :
    PUTETI INTRODUCE UN SONDAJ DE OPINIE PENTRU A AFLA CINE DORESTE SAU NU DESFIINTAREA D.N.A. ??? V-AS FI PROFUND RECUNOSCATOR !

  3. Tovarasa, numai bolsevicii si nazistii isi permiteau sa califice un partid politic drept criminal, infractor, etc., etc. Tu esti nazista sau bolsevica?

  4. Saraca…..da ce o fi reteaua securisto-comunista-francmasona din PDL pe care a protejat-o ea si DNA? De mai bine de un an sunt sute de dosare impotriva guvernarii PDL, iar DNA tine ascunse dosarele. oare s-a transformat DNA intr-o structura cripto-securista care protejeaza reteaua de crima organizata din PDL? oare nu ar trebui schibati sefii DNA pentru a ataca intreaga coruptie din Romania? Cum se face, avand DNA, pana in 2012 coruptia si evaziunea in loc sa scada au crescut? Cum se face ca discutia unui presedintede CJ cu un ministru PSD este trafic de influenmta, iar discutiile doamnei UDREA cu Pinalti sunt lucruri firesti intre un ministru si un primar? Asta este DNA, spalator de corupti basisti””””

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *