Skip to content
Politică

Monica Macovei, candidatul bio

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la Președinția României, a declarat sâmbătă că dacă va câștiga alegerile prezidențiale va încuraja lumea să mănânce sănătos.

„O să fiu un președinte bio. Am petrecut mulți ani din viață stând în birouri, inclusiv la Ministerul Justiției, câte 14-15 ore pe zi, ca să facem tot ce trebuie pentru a intra în Uniunea Europeană. A fi un președinte bio înseamnă să încurajezi lumea să mănânce bio. Eu mănânc bio. Cel mai sigur e să cumperi direct de la producători”, a spus Monica Macovei, prezentă la un târg de produse bio.

Ea a susținut că antreprenoriatul reprezintă forma esențială de libertate și lucrul care duce o țară înainte.

„Trebuie încurajat antreprenoriatul prin a-l lăsa în pace să se dezvolte, a nu-l sufoca cu tot felul de taxe și impozite. Întâlnirea cu Administrația Fiscală trebuie să fie o dată pe an fără controale care sugrumă micii întreprinzători. Să se ducă ANAF și Ministerul Finanțelor la marii evazioniști”, a susținut Macovei.

Monica Macovei a mai afirmat că birocrația trebuie să fie informatizată.

„Birocrația trebuie să fie informatizată și totul să se rezolve printr-un click și un zâmbet. Fie funcționarul dă un click, fie tu dai un click de acasă pe calculator pentru că totul este informatizat”, a mai spus candidatul la prezidențiale.

3 comentarii la “Monica Macovei, candidatul bio

  1. Comunistoo nu o sa fi presedinte niciodata aici. poate ai mai multe sanse sa conduci o jungla dar nici animalele nu o sa te asculte pe tine vrodata !!! Auzi la ea… presedinte bio acum te-ai facut vegetariana oi pomeni ce acum nu mai mergi cu motocicleta ? sau e un motor pe baza de carburat ecologic = hai ia mai lasa-ne cu aberatiile astea ca suntem scarbiti, nu satui, de astfel de vorbe din partea unei comuniste ca tine !!!

  2. Monica Macovei… tot ce stiu despre ea este faptul ca reprezinta cel mai demagog candidat. Pe spatele ACL-ului si PMP-ului incearca sa-si concretizeze o imagine cat de cat a unui om onorabil si drept. Din pacate, insasi candidatura ei independenta denota superficialitate. Daca era un candidat recunoscut – macar de partidul ei – se afla pe lista finala, cu Iohanis. Dar se pare ca orgaliul si prostia fac casa buna. Cu parere de rau doamna… pentru mine sunteti simbolul politicianului demagog. Singura alternative ramane, intr-un tred ascedent, Elena! Eu cred ca ea castiga presedintia…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *