Monica Macovei, candidatul bio

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la Președinția României, a declarat sâmbătă că dacă va câștiga alegerile prezidențiale va încuraja lumea să mănânce sănătos.

„O să fiu un președinte bio. Am petrecut mulți ani din viață stând în birouri, inclusiv la Ministerul Justiției, câte 14-15 ore pe zi, ca să facem tot ce trebuie pentru a intra în Uniunea Europeană. A fi un președinte bio înseamnă să încurajezi lumea să mănânce bio. Eu mănânc bio. Cel mai sigur e să cumperi direct de la producători”, a spus Monica Macovei, prezentă la un târg de produse bio.

Ea a susținut că antreprenoriatul reprezintă forma esențială de libertate și lucrul care duce o țară înainte.

„Trebuie încurajat antreprenoriatul prin a-l lăsa în pace să se dezvolte, a nu-l sufoca cu tot felul de taxe și impozite. Întâlnirea cu Administrația Fiscală trebuie să fie o dată pe an fără controale care sugrumă micii întreprinzători. Să se ducă ANAF și Ministerul Finanțelor la marii evazioniști”, a susținut Macovei.

Monica Macovei a mai afirmat că birocrația trebuie să fie informatizată.

„Birocrația trebuie să fie informatizată și totul să se rezolve printr-un click și un zâmbet. Fie funcționarul dă un click, fie tu dai un click de acasă pe calculator pentru că totul este informatizat”, a mai spus candidatul la prezidențiale.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL