Skip to content
Politică

Monica Macovei despre Ponta și Iohannis: Niciunul nu are un punct tare

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat pentru funcția de Președinte al României, a declarat la Realitatea TV că din punctul său de vedere nici Victor Ponta și nici Klaus Iohannis nu are niciun punct tare pentru a ocupa cea mai înaltă funcție în stat.

„Niciunul nu are un punct tare. In politica externa Victor Ponta e marginalizat in politica europeana, pana si socialistii nu il iau in serios. Iar cu America are o relatie proasta, nu au incredere in el. Acolo e criticat ca nu tine cont de statul de drept si de lege. Iohannis are zero experienta de politica externa. De siguranta nationala niciunul nu s-a ocupat”, a afirmat Macovei.

Întrebată cât mai contează Traian Băsescu în această campanie electorală, Macovei a spus că „electoratul foarte apropiat de Traian Basescu va decide daca va merge sau nu cu Udrea”. Europarlamentarul a afirmat, despre semnarea de către Traian Băsescu a listei de candidat a Elenei Udrea, că „a fost decizia domniei sale sa o sustina pe Udrea”.

Referitor la gestul lui Robert Turcescu de a anunța că a fost ofițer sub acoperire, în contextul în care unul dintre subiectele la zi îl reprezintă tocmai acesta al candidatului care ar fi ofițer sub acoperire, Macovei a spus că „poate l-a apasat ce a vrut sa spuna. Poate ca separat e o provocare pentru acel candidat”.

1 comentariu la “Monica Macovei despre Ponta și Iohannis: Niciunul nu are un punct tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *