Skip to content
Politică

Monica Macovei îl susține pe Iohannis. Reacția lui Dragnea

Monica Macovei îl va susține pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidențiale. Deși anunțul oficial nu a fost făcut încă, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că este ”o adevărată surpriză”.

”Asta este o adevărată surpriză ca Monica Macovei îl sprijină pe Iohannis. A fost această strategie de la început. Monica Macovei a fost aruncată de la început în joc. Așteptăm un răspuns oficial, dar este o mare surpriză. Aceștia sunt oamenii care îl susțin pe Iohannis: Laszlo Tokes, Monica Macovei, Blaga, Videanu”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD ar primi susținerea Partidului Mișcarea Populară, Dragnea a precizat că ”orice vot este important”.

”Ne onorează orice vot al oricărui român indiferent care a fost opțiunea lor în primul tur pentru că dacă reușești să convingi un român să te voteze, este bine. Nu facem selecție de voturi”, a spus vicepremierul.

2 comentarii la “Monica Macovei îl susține pe Iohannis. Reacția lui Dragnea

  1. Bey ma lasi cu terminatul si mincinosul asta, face el presupuneri, parca e la liceu (daca-l are terminat).
    Macovei nu a declarat nimic, plus ca Johannis a zis ca nu negociaza cu nimeni.
    In plus de asta, Diaconescu care-i facea ciocoi si corupti, trece in tabara lor…halal politica de cort.
    Bine ca am plecat din tara si nu ma mai intereseaza ce declara copy-paste sau Dragnea, mai bine tragi apa dupa genul asta de oameni :))

  2. Nu mai erau cozi la vot in Diaspora daca Udrea, Macovei si Autoelita anuntau de la inceput ca nu vor sprijini in turul doi NECONDITIONAT pe Iohannis! Biruinta finalistului Ponta poate veni de la lipsa de experienta politica a candidatelor Udrea si Macovei, care n-au incheiat declaratiile de la ora 21 cu un raspicat Multumim, prieteni! De acum inainte Votati Iohannis! Din ambiguitate, poate reincepe Epoca Iliescu, 25 de ani dupa Contrarevolutie. Si tocmai acum, pt deruta completa a masilor, e momentul ca pe Contributors, elogiul Monicai Macovei sa includa enuntul sinucigas electoral al dreptei: „Dl. Iohannis a fost unul dintre apropiații grupului infracțional organizat, a fost considerat, la un moment dat, drept candidatul lor pentru funcția de premier al României.”
    http://www.contributors.ro/politica-doctrine/impotriva-defetismului-cateva-reflecții-inaintea-turului-doi-articol-de-vladimir-tismaneanu-și-marius-stan/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *