Skip to content
Politică

Monica Macovei, ipoteză șocantă: „Am dubii că e vorba de cadavrul lui Dan Condrea”

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a declarat în această dimineață la RFI că autoritățile trebuie să răspundă la foarte multe întrebări în cazul accidentului în care a murit patronul Hexi Pharma.

În primul rând, ea spune că ar trebui să aflăm dacă acel cadavru este chiar Dan Condrea.

„În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo”, a spus Monica Macovei la RFI, potrvit evz.ro.

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

 

Fostul ministru al Justiției a mai spus că, dacă se confirmă totuși că în accident a murit Dan Condrea, acest lucru ar putea limita informațiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a continua ancheta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *