Skip to content
Politică

Monica Macovei, noi critici aduse PNL

În cadrul emisiunii „X-Press” de la B1 TV, moderată de Sabin Orcan, europarlamentarul Monica Macovei a vorbit despre votul în cazul senatorului Dan Șova.

Monica Macovei, europarlamentar independent, a declarat că votul în cazul lui Dan Șova „a fost blat” pentru că unii dintre parlamentarii PNL nu au fost prezenți.

Da (a fost blat, n.r.). In primul rand au lipsit cei de la PNL. Explicațiile ca cineva a fost plecat din țară și pe ceilalți îi sancționăm sunt praf in ochi. În al doilea rând e un blat pentru că data viitoare s-ar putea să fie unul din PNL și va fi serviciu contra serviciu. Nici cei din PNL și nici cei din PSD nu vor să fie anchetați”, a afirmat Macovei.

Europarlamentarul a mai spus și că Dan Șova a „distrus probe”, însă crede că lupta pentru justiție trebuie continuată.

„La Șova nu se poate merge cu dosarul la un judecător ca să poată decide dacă îl arestează sau nu. A distrus probe mai demult. (…) E un om in care nu poți să ai încredere că nu se joacă cu hartiile, că nu falsifica probe”, a mai afirmat Macovei la B1 TV.

Abuzurile trebuie sancționate, dar a început bătălia politicului împotriva lor”, a mai spus europarlamentarul.

Reamintim că senatorii au respins marți cererea DNA de reținere și arestare a lui Dan Șova, cu 66 de voturi pentru și 72 de voturi împotrivă.

1 comentariu la “Monica Macovei, noi critici aduse PNL

  1. Mai scorpie, cat timp crezi tu ca-i mai poti prosti pe prosti cu minciunile tale imbecile ??? Cum adica nici cei din PNL și nici cei din PSD nu vor să fie anchetați ??? Pai cine ii opreste pe procurorii tai sa-i ancheteze si sa-i trimita in fata Instantei ? Aaaaa, poate vrei sa spui si completarea, adica anchetati in stare de arest, ca asa vrei tu. Si mai stii ceva ? Aia sunt si parlamentari alesi de mine, iar eu in calitate de cetatean nu-ti permit tie si procurorilor tai comunisti sa-mi saltati alesul cu catuse ca asa vreti voi ! Daca instanta il gaseste vinovat, e altceva. Pana atunci, mucles !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *