Skip to content
Opinii & Analize

Mortul zilei. Dedicație pentru Centenar, din partea Nașului Putin…

Acest text nu este recomandat pudibonzilor, nici propagandei #ciumaroșie și nici măcar falansterului #rezist. În timp ce vă omorâți mediatic aveți grijă să nu vă pierdeți în amănunte, că oricum nu vă prindeți cine vă folosește; nu de alta, dar la câtă prostie plutește în online trolii Rusiei se plictisesc deja manipulându- vă pe toți la grămada. V-am mai spus, rușii joacă șah, e sport național, românii joacă oina, tot sport național e și ăsta. Numai că e sport de proști.

Federația Rusă și Putin, în special, sunt fericiți. La București e haos, huliganii aduși de nu-știu-cine (Moscova nu crede în lacrimi, sic!) au compromis protestul Diasporei. Puțin a lipsit să fie o baie de sânge. Cam asta s-a dorit, de fapt. După Colectiv, și cei 65 de morți, era nevoie ca cineva să moară (bai, măcar un om n-ați reușit să mierliti!), scena omorului să fie filmată, să fie transmisă în direct pe CNN, și să avem și noi, la naiba, Revoluția M..E PSD propovăduită de Liiceanu! Așa, ne-am ales cu un fel de “coitus interuptus”, vă explica el Liiceanu ce însemnă, ca a învățat greaca și latina veche cu Noica. Nici bătaia nu a fost ce trebuie, la Paris sau la Berlin jandarmii bat mai bine, mult mai bine. Bodyguardul personal al președintelui Macron intră direct în manifestați, și se bate tată, se bate ca la fasole la Paris, și cu sete.

Cei care au gândit scenariul “mortului zilei” din data de 10 August pentru îngroparea Guvernului Dăncilă nu au luat în calcul neseriozitatea funciară a romanului. Nu ne iese nici măcar o bătaie serioasă care să se finalizeze cu lovituri cauzatoare de moarte. Pai, ori ne batem, ori ne pișcăm? Sau ne afumăm, cum ne afumau fanarioții, cu gaze lacrimogene? În locul mortului providențial, căutat de o întreagă liotă de #rezistenți, ne-am ales cu o jandarmeriță ruptă în două cu bătaia. Și, nici măcar nu a rămas paralizată, era rezistentă al naibii! E rănită grav, dar va scăpa…

Zilele nu sunt pierdute însă. Revoluția M..E PSD se poate reîncărca zilele următoare, în căutarea acelui “mort salvator”, mortul zilei, care să răstoarne odată pentru totdeauna mafia lui Liviu Dragnea care sufocă România.

Prostia acestui popor, câteodată falnică, câteodată sentimentală, mă face să mă simt euforic. Sunt parte a unui fenomen. Nu există popor în Europa care să se omoare la grămadă, unii cu alții, cum o fac românii. Și, uite, se împlinesc deja 100 de ani de când suntem folosiți, manipulați și învrăjbiți de marile Puteri. Și,culmea, a început să ne placă, și continuăm să ne luptăm, să ne sodomizăm. Fericiți ca arborigenii când primeau bijuterii sclipitoare de sticlă. Fericiti și noi ca ei, în prostie, ne merităm pe deplin soarta!

4 comentarii la “Mortul zilei. Dedicație pentru Centenar, din partea Nașului Putin…

  1. Subscriu 100%….Asta e destinul acestui neam dezbinat de sute de ani…vina zace in noi…Nu stim sa fim uniti! Incercati sa explicati unui strain sensul vorbei „capul plecat sabia nu il taie” …nu va intelege in ruptul capului care e logica … Eminescu daca ar trai ar fi sodomizat de toti acesti asa zisi romani patrioti gen liiceanu, sora, cartarescu, plesu care fascistoid fiind toarna otrava in mintea oricum goala a celor gen bot, dide, mircea marean, doagioiu, hot news….etc! Ne place sa stam la 45° sa fim mai usor de ” penetrat” de toti din afara…cat despre johannis…o biata unealta bine hranita si intretinuta de sponsorii sai externi …nici macar nu este etnic roman…cum ati vrea sa iubeasca aceasta tara!?

  2. Din toată această poveste lipsește actorul principal, PSD.
    Toată lumea este de vină în afară de îngerașii din PSD, ei n-au niciun interes de apărat.
    Liiceanu este desigur cel mai vinovat, fiindcă el a învățat latina și greaca veche cu Noica, de aceea a pus la cale moartea jandarmeriței spre bucuria lui Putin !
    Logic nu !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *