Moscova și-a închis toate aeroporturile după ce a respins un atac cu drone

dronă
Sursă foto: Captură video

Toate zborurile din și spre aeroporturile din Moscova au fost suspendate în noaptea de 26 august, după ce autoritățile locale au afirmat că o dronă a fost distrusă deasupra orașului. De partea cealaltă, trupele ucrainene au pătruns prin prima linie defensivă, pe care rușii au construit-o în decurs de câteva luni, a afirmat vineri generalul Mark Milley, președintele Statelor Majore Reunite ale armatei americane.

Totodată, apărarea antiaeriană rusă a doborât o dronă care se apropia de Moscova în noaptea de vineri spre sâmbătă, a declarat primarul capitalei, Serghei Sobianin, sâmbătă dimineaţă, transmite AFP.

„În această noapte, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă care se apropia dinspre districtul Istrinskii”, a scris Sobianin pe Telegram.

Conform primelor informaţii,”nu există victime sau pagube. Serviciile de urgenţă sunt la faţa locului”, a adăugat el.

Capitala Rusiei a fost vizată rar de la începutul conflictului din Ucraina, în februarie 2022, dar atacurile ucrainene cu drone s-au înmulţit în ultimele luni. Moscova şi alte regiuni ale Rusiei au fost vizate de aceste atacuri, inclusiv Peninsula Crimeea anexată.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL