Skip to content
Politică

Mostră de cinism: televiziunea de stat din Rusia avertizează „trădătorii” să nu se stabilească în UK

sebatrans.com
" "

Mostră de cinism: televiziunea de stat din Rusia (Canalul 1) avertizează „trădătorii” să nu se stabilească în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (UK), din cauza riscului de a muri în condiţii misterioase.

„Nu alegeţi Anglia ca să locuiţi acolo! Oricare ar fi motivele, dacă sunteţi un trădător profesionist al ţării sau doar vă detestaţi ţara în timpul liber, repet: nu contează; nu vă mutaţi în Anglia!

" "

Ceva nu este în regulă acolo. Poate e climatul. Dar în ultimii ani au avut loc atâtea incidente ciudate cu rezultate grave. Oamenii sunt spânzuraţi, otrăviţi, mor în accidente cu elicopterul şi cad de la geam în cantităţi industriale”, a spus prezentatorul Kirill Kleymenov în timpul unui program de ştiri de pe Canalul 1, scrie News.ro, citând The Guardian.

Avertizarea vine după ce fostul agent dublu Serghei Skripal şi fiica sa, Iulia, au fost otrăviţi cu o neurotoxină în Salisbury, ei fiind spitalizaţi în stare critică. Moscova a catalogat speculaţiile conform cărora ei au fost ţinta Kremlinului drept „o campanie anti-Rusia”.

Diverși critici ai Kremlinului şi-au găsit sfârşitul în circumstanţe misterioase în ultimii ani. Un exemplu este cel al lui Boris Berezovski, oligarh transformat în critic al Guvernului. El a fost găsit spânzurat în propria casă în Berkshire, în martie 2013. De asemenea, Aleksandr Litvinenko, un fost ofiţer al serviciilor secrete ruse, a murit în 2006 după ce a fost otrăvit cu poloniu, în holul hotelului Mayfair. Vladimir Putin a negat implicarea Kremlinului în aceste cazuri.

" "
" "

1 comentariu la “Mostră de cinism: televiziunea de stat din Rusia avertizează „trădătorii” să nu se stabilească în UK

  1. Numa la noi trădătorii sunt premiaţi şi puşi în funcţii înalte. Cu cât „freci” ţara, cu atât eşti mai sus pus. Nu? Rusu are cap în căciulă, iar trădătorii, de orice culoare ar fi ei şi oricât de oribilă le-ar fi Patria, doar de moarte sunt buni! Dintotdeauna a fost aşa şi e natural să fie. Doar că Rumunica judecă pe ruşi iar şi iar. Nu că i-ar durea pe români undeva de acel vierme trădător, ci pentru că ei, din reflex, trebuie să urască lumea. Că, deh, e atâta lumină care se revarsă peste ei din Occident, atâta bunăstare şi frumuseţe, încât, fiind prea insuportabil, trebuie să găsească şi ceva întunecos, urât. Şi-atunci, dresaţi fiind de mama-media, ei urăsc Rusia. Nu cunosc motivele, da’ ce contează? Important e ca ruşii să fie ţapii ispăşitori. Vai de mama noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *