Skip to content
București

UPDATE Mostră de risipă în sectorul 6: lumini stradale, lăsate aprinse ziua în amiaza mare EXCLUSIV FOTO

nool.hu

UPDATE 20.6.2018 10:40

Contactat de PSnews.ro, furnizorul de energie electrică Enel a afirmat că felinarele au fost aprinse în decursul zilei de 19 iunie pentru efectuarea unor probe.

Referitor la situaţia adusă în atenţia noastră, menţionăm că în cursul zilei de ieri, în intervalul 14.00- 14.30, iuliminatul public a fost activ pe bulevardul Timişoara pe durata efectuării unor probe funcţionale în ceea ce priveşte iluminatul, ca urmare a unor lucrări de reparaţie a unor cabluri de iluminat”, au spus reprezentanții companiei. 

——————————

Vă invităm să citiți în cele ce urmează despre o mostră de risipă în sectorul condus de social-democratul Gabriel Mutu.

Concret: reporterul PSnews.ro a surprins, marți după-amiază, după cum puteți vedea în imaginide de mai jos, cum luminile de la stâlpii stradali din zona Bulevardul Timișoara din Sectorul 6, erau aprinse în plină zi.

Redacția PSnews.ro a luat legătura cu Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care ne-a declarat că iluminatul public aparține de primăria Capitalei și nu este una din responsabilitățile edilului.

”În niciun caz Sectorul 6 (nu este responsabil – n.r.). Iluminatul public nu ține de Sectorul 6, ci de Primăria Capitalei și de Luxten – dacă nu greșesc”, a declarat Gabriel Mutu.

În acest context, am luat legătura cu viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu, cel care a pasat vina mai departe… pe furnizorul de energie electrică ENEL.

”În primul rând, eu nu sunt la muncă; sunt în concediu. Nu știu dacă ceea ce spuneți dumneavoastră se confirmă (nu pun la îndoială). Iar pentru această risipă, dacă nu sunt probe tehnologice… ceea ce cred că se și întâmplă, pentru că pe bulevardul Timișoara – dacă ați observat -, din cauza lucrărilor de la metrou, s-au refăcut cablajele și pentru partea de supraveghere (de camere), și pentru ceea ce fac cei de la Enel… Dacă e cineva vinovat, trebuie să-i sunați pe cei de la Enel. Furnizorul este Enel, iar administratorul rețelei este Luxten. Noi, Primăria, nu plătim factura decât între orele care sunt specificate în hotărârea de Consiliu General”, a subliniat acesta.

Contactați de PSnews.ro, cei de la biroul de presă al Enel au promis că ne vor oferi un punct de vedere în cursul aceleiași zile, cât mai repede posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *